Puumuli

Puumuli

tiistai 27. marraskuuta 2012

Elämä on rajallista - Livet är begränsat

Koirat voivat olla hyvinkin raivostuttavia: juuri, kun olet tekemässä lähtöä mökiltä kotiin kaupunkiin, saapuu metsästä tällainen "peikko" ja olettaa sinun olevan iloinen jälleennäkemisestä... Kuraista karvakasaa vihaisena katsoessa ei aina muista, että elämä on kuitenkin hyvin rajallista.

Hundarna kan vara väldigt påfrestande: just när du lastar bilen för att åka hem till stan från stugan anländer ett sådant här  "troll" ifrån skogen och antar att du är glad över återseendet... När man argt ser på den leriga hunden kommer man sällan ihåg att den gemensamma tiden är ytterst begränsad.


Ystäväni Sadun perheessä ei enää murehdita kuraisia tassuja tai joka paikasta löytyviä koirankarvoja, sillä vanhan ja rakkaan ystävän Akun taival päättyi eilen. Elämä on välillä surullista.

I min vän Satus familj grubblar man inte längre över leriga tassar eller hundhår som tränger sig överallt eftersom deras gamla och kära vän Aku avslutade sin vandring i går. Livet kan vara så sorgset.

8 kommenttia:

 1. Kiitos, Sari. Totta, karvaiset kaverit voivat välillä olla todella ärsyttäviä, mutta silti niin rakkaita. Akukin teki usein koiruuksia. Viimeksi kesällä Aku söi tätini kännykän rikki, kun olimme risteilyllä ja tätini ja äitini Akun hoitajina. Nauti joka päivä karvaisista kavereistasi. Ne ovat vain käymässä ilonamme. Rapsutuksia Viljolle ja Veikolle. Meillä ei enää Akua ole.

  VastaaPoista
 2. Så sorgligt. Men den tid vi har dom hos oss är värd allt guld i världen.
  Ha det gott!

  Kram Åsa.

  VastaaPoista
 3. Det är inga kul dagar när en liten familjemedlem lämnar en. De är ju så go´a
  Kram!

  VastaaPoista
 4. Olet oikeassa, välillä "karvaiset amigos" (kuten ystävämme Espanjasta laittoi sähköpostia) ovat ärsyttäviä, mutta niinhän ovat ihmisetkin joskus, ja silti rakkaita. Siinä mielessä hyvä kun tulee lunta, vaikken muuten siitä kauheasti välitäkkään, niin koirat pysyvät puhtaampana :)

  VastaaPoista
 5. Ja livet är begränsat, glädje och sorg går hand i hand.
  Men tänk så roligt vovven hade, de är som barn, att få smutsa ner sig är kul, hi hi, nu blir det hund-bad kan jag tro.
  Önskar gärna lite fler roliga bilder på dina djur, katten är speciell
  Kram/ Eva

  VastaaPoista
 6. Så trist!
  Det er sørgelig når våre kjære dyr forlater oss, vi er jo så glade i de.
  Klem Hanne

  VastaaPoista
 7. Hih..hih..no jälkeenpäin naurattaa tuo ihana rapakasa...suloinen, ihan kuin minun edesmennyt Rasmus-koirani, aika usein tuli tuon näköisenä, jos et muistanut laittaa kiini...ja pari kertaa erittäin pahalta haisevana...silloin oli vitsit vähissä.

  VastaaPoista